Investera i sköna underkläder av hög kvalitet

19 juli 2020 Cecilia Olsson

För att kunna känna sig riktigt bekväm en hel dag så kan rätt underkläder vara en avgörande faktor. Har man underkläder som skär in, glider runt eller helt enkelt bara sitter obekvämt på kroppen så kan det göra även den allra lugnaste personen lättirriterad. Underkläder ska bara finnas där och ge stödet man behöver, utan att man känner av dem. Därför kan det vara väl värt att lägga ner lite extra tid och pengar för kunna fylla sina lådor med just sådana underkläder. 

Storleken är A och O

När man köper en BH så är det viktigt att man köper rätt storlek. Kupan ska inte vara så liten att bröstet ”väller över”, men inte heller så stor att den inte ger önskat stöd. Man ska även se till att bandet runt har rätt vidd så att det inte skär in i huden eller halkar runt, delen mellan kuporna ska ligga mot huden och bandet ska ska gå rakt över ryggen, alltså inte i en båge varken uppåt eller nedåt. Storleken är även viktig när man köper trosor, de ska sitta bra på kroppen utan att skära in eller glida runt. Man bör välja modell utefter vad man själv trivs bäst i samt vad man ska ha för plagg över. En tunn, tajt klänning till exempel gör sig oftast bäst med stringtrosor eller trosor som är ”seamless”.

Fyll garderoben med användbara underkläder

Sedan finns det såklart tillfällen då man gärna går mer på utseende än komfort, det passar dock bäst om man inte planerar att ha på sig underkläderna speciellt länge. Vill man ha en optimal underklädesgarderob så kan man satsa på att fylla majoriteten med sköna underkläder som ger stöd, de passar perfekt till vardags. Sedan är det bra att investera i några set som man känner sig riktigt sexig i som man kan bära på helger eller vid speciella tillfällen. Hos Gustaf Mellbin hittar man underkläder för alla tillfällen. Det är en av Sveriges äldsta och mest anrika underklädesaffärer som specialiserar sig på exklusiva underkläder för stora och små storlekar.

Fler nyheter