Kolla inuti förpackningen

02 maj 2020 patrick_pettersson

Köper man varor i butik, kan man oftast se med egna ögon hur de ser ut. Men det finns ofta ett begränsat sortiment, och kanske man inte ens kan se produkten, om man inte öppnar förpackningen och kollar inuti. Handen på hjärtat, kan du gå in på ett apotek och helt enkelt inhandla exempelvis en vibrator, utan att titta dig omkring och se om någon granne eller bekant kan se dig där? För de flesta är intimprodukter och vuxenleksaker något väldigt privat, och inget man vill delge folk i affären.

 

Information och valmöjligheter

Hur kan du se utanpå asken hur produkten verkligen ser ut, och ställer du följdfrågor vid disken, om du undrar över något? Kanske har du brått att komma därifrån snabbt? Om du istället går in på en hemsida på internet, ser du precis hur en produkt ser ut och du får massor av information. För övrigt finns där ett otroligt stort utbud, så du kan lätt välja något du verkligen vill köpa och behöver inte bara ta första bästa produkt från en hylla. Man handlar diskret på internet, dessutom.

 

 

Att köpa i lugn och ro

När det gäller så privata saker som vilka sexleksaker man föredrar att använda, vill man inte uppleva stress och köpa något i all hast eller bara chansa. En sida på nätet som visar hela sortimentet, från olika tillverkare, ger dig en helt annan upplevelse. Ett exempel på en sådan informativ hemsida är lovebuddy, som är mycket populär. Du kan i lugn och ro välja ut vad du vill ha, kanske en dildo eller en sexdocka, och du ser flera olika varianter och fabrikat, får tips och information. Du kan ta del av vad andra människor tycker om olika produkter och vad tester säger, och du kan välja vilken leverantör du tycker har det som passar bäst för dig.

Fler nyheter