Lufttryck och sexleksaker är en oslagbar kombination

19 januari 2022 patrick_pettersson

editorial

Det finns fortfarande kvinnor idag som menar att de aldrig känt en orgasm. Som har känt den sociala pressen att tvingas fejka när de har sex med en annan person. Det är förstås en påfrestande situation när man inte kan komma, inte ens för en person man älskar. Den kvinnan kanske ska experimentera lite med sexleksaker. Inte vilka sexleksaker som helst dock. Gärna en vibrator. En vibrator med lufttryck. Det om någonting bör krydda tillvaron.

Du kanske känner igen fenomenet med vibratorer med lufttryck från en dokumentär som gått på SVT som hette “Orgasmgarantin”. I så fall är du kanske redan lite bekant med lufttryck i kombination med sexleksaker. Det som är så speciellt med lufttryck sexleksaker är att vibratorn har en väldigt uppskattad förmåga. Närmare bestämt en sugförmåga som koncentrerar sig på att stimulera din klitoris. På ett sätt som knappt är mänskligt möjligt.

 

lufttryck sexleksaker

 

Sexuell tillfredsställelse har aldrig varit enklare

Lufttrycket och vakuumeffekten i vibratorn gör att en sådan sexleksak är helt och hållet handsfree. Du behöver med andra ord inte hålla den i handen för att framkalla din orgasm och den njutning som höjer livskvaliteten till en ny nivå. Det är som om det är en annan människa som gör någonting som inte borde vara möjligt med sin mun. Det är som om du har Gud mellan benen. Eller någonting annat övernaturligt med superkraften att tillfredsställa.

Men det är trots allt “bara” en vibrator. En vibrator som du och vem som helst skulle kunna ha i ditt hem. Någonting att plocka fram när du behöver få stress och press att magiskt försvinna från dina axlar. När du behöver sexuell tillfredsställelse här och nu och inte har tid att svepa på Tinder för ett ligg som ändå inte motsvarar några förväntningar. Då är det sexleksaker med lufttryck som är både räddningen och lösningen.

Fler nyheter