Så stylar du din klänning från Happi året om

09 februari 2021 Cecilia Olsson

Happi är märket för den som tycker om plagg med färg och mönster. Happi gör bland annat klänningar, toppar, cardigans och tunikor som med sina härliga färger kan pigga upp och sprida glädje till omgivningen. En klänning med mycket mönster är väldigt snygg på egen hand men det kan också vara roligt att skapa variation genom att styla klänningen på lite olika sätt tillsammans med andra plagg eller snygga accessoarer. 

För den som vill bära klänning året om

I vårt nordiska klimat är det inte direkt självklart att man vill gå i klänning året om. Det känns sällan speciellt lockande att gå med bara armar eller ben då graderna ligger runt noll eller ännu lägre. Med ett par varma leggings och en snygg blazer eller cardigan över axlarna så kan dock problemet vara löst, samtidigt som man har skapat en snygg look. Ett par lite högre, värmande stövlar kan fungera som ett snyggt komplement, eller istället för leggings.

Lyft klänningen med snygga accessoarer

Accessoarer är något som kan lyfta en outfit och göra den extra festlig. Med ett bälte i midjan kan klänningen få en helt annan silhuett och genom att välja ett par skor som matchar skärpet får man en snygg helhet. Vill man ta det steget ännu längre så kan man matcha sina smycken med spännet på bältet, det ger verkligen intrycket av en genomtänkt outfit. 

Klänningar och andra plagg till bra priser

Den som är intresserad av att investera i en eller flera klänningar från Happi till bra pris kan gå in på https://www.bekasonline.se/sv/articles/6/dam?brand=13. Bekås är en butik som finns i fysisk form i Kungälv samt även som webbutik där man kan beställa hem sina sina favoritplagg. I sitt sortiment har Bekås kläder och accessoarer för både kvinnor och män från flera olika varumärken. Deras fokus ligger på att erbjuda prisvärda kläder till arbete, vardag, och fest.

Fler nyheter